Objavljeno: 12.3.2014 06:00

HTC One 2014

Tajvanski proizvajalec pametnih telefonov, podjetje HTC, bo 25. marca predstavil naslednika enega najlepših pametnjakovičev doslej, telefona HTC One. Kljub temu, da je do uradne predstavitve še nekaj dni, so v javnost pricurljale naslednje zanimivosti.

Različica 2014 bo imela pet palcev velik 1080p zaslon (1920 × 1080, 441 ppi), štirijedrni procesor Snapdragon 801 (2,3 GHz), 2 GB pomnilnika RAM in 2600 mAh baterijo. Prostora za shranjevanje podatkov in nameščanje dodatnih aplikacij bo na voljo le 16 GB, a bo za razliko od predhodnika, razširljiv s pomnilniškimi karticami microSD (do 128 GB).

Med programskimi dobrotami bodo tako izboljšani stari znanci, na primer novice BlinkFeed in z ojačevalci opremljena prednja zvočnika BoomSound, kot tudi novinci, med katerimi velja izpostaviti Motion Launch, ki bo speč telefon obudil s trkanjem po zaslonu, s potegom prsta zagnal privzeto aplikacijo in odgovoril na klic, ko bo uporabnik telefon približal k ušesu.

Spisek zanimivosti se ne konča zlepa. Za konec smo prihranili najbolj interesantno. HTC One 2014 bo imel dvojno hrbtno kamero, ki bo zagotavljala boljše fotografije v slabših svetlobnih pogojih, kasnejše ostrenje in celo 3D učinke. Kako bo našteto delovalo v praksi, bomo videli v kratkem.

Evleaks 

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji