Objavljeno: 24.5.2016 16:00

HTC 10 predstavljen tudi pri nas

Danes so v Ljubljani, na novinarski konferenci predstavili novega HTCjevega zastavonošo, telefon, preprosto imenovan HTC 10. Gre seveda za telefon najvišjega razreda, poln vrhunske tehnologije. Uporablja procesorsko vezje Snapdragon 820, posebno pozornost so namenili tudi obema fotoaparatoma (torej spredaj in zadaj), oba imata vgrajeno optično stabilizacijo slike. Veliko so vložili v kakovost zvoka, tako tistega, ki ga predvajamo preko zvočnikov kot tistega, ki ga slišimo preko slušalk.

Aluminijasto ohišje deluje zelo kakovostno, odličen je tudi 5,2 palčni zaslon visoke ločljivosti. Pohvalimo lahko dejstvo, da so pri HTCju v sodelovanju z Googlom zmanjšali število prednameščenih aplikacij, tako se te manj podvajajo (nimamo recimo dveh aplikacij za fotoaparat). Prodaja naprave bo pri nas stekla čez dober teden, uradne cene še niso znane, si pa predstavljamo, da bodo primerljive z drugimi napravami tega ranga (npr. Samsungov Galaxy S7).

Telefon na prvi pogled res obljublja veliko, a je vprašanje, če se bodo pri HTCju z njim izvlekli iz finančnih težav, ki jih pestijo že nekaj časa.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentarji

nejc.kotnik99 | 24.5.2016 | 16:33

Žal dizajnersko ni nekaj posebnega (Nexus 6 + samsung)

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji