Objavljeno: 6.5.2016 01:00

Googlova digitalna garaža v Sloveniji

Slovenskim uporabnikom je brezplačno na voljo nova Googlova spletna platforma Digitalna garaža. Storitev ameriškega spletnega velikana ponuja brezplačna usposabljanja na področju digitalnega oglaševanja in je namenjena študentom, podjetnikom in vsem ostalim, ki želijo izboljšati znanje digitalnega oglaševanja.

Na platformi so na enem mestu zbrani brezplačni učni programi o vsem, kar je potrebno za vzpostavitev prisotnosti na spletu, izvajanje oglaševalskih kampanj na družabnih medijih, uporabo mobilnih naprav za privabljanje novih strank in še veliko več. Uporabniki lahko izbirajo med več temami, o katerih se želijo podučiti, ali pa dokončajo celoten spletni tečaj. Na koncu prejmejo certifikat, ki ga izdata Google in IAM Europe.

Spletni tečaj sestavlja 89 različnih lekcij, ki so razdeljene v 23 modulov. Vsak lekcija v specifičnem modulu je predstavljena v več spletnih videih, v katerih strokovnjaki in podjetniki delijo svoje izkušnje in nasvete za uporabo digitalnih veščin za rast spletnega poslovanja. Digitalno garaža je podjetjem in posameznikom na voljo brezplačno, za dostop je potreben le vpis.

Nova storitev je del Googlove iniciative za izgradnjo platforme digitalnih veščin za podjetnike in posameznike širom Evrope, za kar naj bi v letu 2016 namenil 42 milijonov evrov. Google se je namreč zavezal, da bo do konca leta 2016 na področju digitalnega marketinga usposobili en milijon Evropejcev. Do leta 2017 pa naj bi svoja prizadevanja še podvojili.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji