Oglasno sporočilo
Objavljeno: 16.2.2017 15:00

Epsonova nova družina laserskih instalacijskih projektorjev

Povečana svetilnost in več funkcij ob že znani zanesljivosti delovanja in prilagodljivosti prinašajo praktičnost tipa »namesti in pozabi«.

Amsterdam, Ljubljana, 7. februar 2017 – Epson je danes najavil razširitev družine 3LCD laserskih instalacijskih projektorjev in predstavil kar osem novih modelov. Svetilnost najboljših dosega do 15.000 lumnov, projektorji pa so opremljeni tudi s kamerami, ki upraviteljem omogočajo lažjo diagnostiko na daljavo. Projektorji, ki se pohvalijo s številnimi priključki, vključno s HDBaseT, HDMI, DVI in drugimi, bodo na voljo z različnimi ločljivostmi ter v dveh barvah.

Nova družina projektorjev obsega kar osem modelov - EB-L1755U, EB-L1750U, EB-L1715S, EB-L1710S, EB-L1555U, EB-L1550U, EB-L1515S in EB-L1510S. Projektorji dosegajo svetilnost 15.000 ali 12.000 lumnov, na voljo pa so z ločljivostmi med WUXGA ter SXGA+, slednja je novost v svetu Epsonovih instalacijskih projektorjev. Kupci bodo lahko izbirali med belo ali črno barvo ohišja projektorja.

Vsi modeli premorejo vse funkcije obstoječih projektorjev, vključno z bogatim naborom priključkov za vir slike, visokim naravnim kontrastnim razmerjem ter prilagodljivo 360-stopinjsko možnostjo namestitve pod katerimkoli kotom. Zmogljivejši modeli vsebujejo tudi tehnologijo dviga ločljivosti slike v ločljivost 4K in prikazujejo kar najbolj ostro sliko. Ob tem so združljivi z vrsto Epsonovih objektivov, tudi novimi model z ultra-kratko projicirno razdaljo.

Daniel Rose, produktni vodja v Epson Europe, je povedal: “Profesionalna AV-industrija od nas želi dvoje: več svetilnosti in funkcij, s katerimi so projektorji primerni za več vrst dogodkov. Osem novih projektorjev s svetilnostjo do 15.000 lumnov jim omogoča prav to. Ko v enačbo dodate še nadvse prilagodljive možnosti namestitve in zanesljivost tipa »namesti in pozabi«, je jasno, da so ti projektorji najprivlačnejša izbira za vse vrste AV-projektov.”

Novi modeli projektorjev iz družine EB-L1000 bodo na voljo novembra 2017.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji