Objavljeno: 25.3.2015 20:00

Britanski poslanci bodo dobili iPade

Novoizvoljeni britanski poslanci (volitve imajo maja, izvoljenih bo 650 poslancev) bodo ob nastopu mandata dobili vsak svoj prenosnik in tablico iPad Air 2. Šlo bo za osnovni model z 16 GB pomnilnika in mobilno povezavo, taka tablica sicer velja 500 GBP. Eden izmed razlogov za izbiro je dejstvo, so Applove tablice med poslanci že sedaj priljubljene.

Zanimivo, da se nekateri ne strinjajo s podarjenimi tablicami – omenjajo primer poslanca, ki so ga zalotili, da je med sejo igral igro Candy Crush. Kritiki pravijo, da bodo poslanci tablice izkoristili za igre in poslušanje glasbe, ne pa za delo. Hkrati so mnenja, da je deljenje tablic, ki si jih večina volilcev razmeroma težko privošči, napačna poteza.

Kakorkoli, verjamemo, da bi bili tudi slovenski poslanci zadovoljni s službenimi iPadi. Namesto Candy Crush pa priporočamo kak Alto’s Adventure ali Monument Valley ;-)

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentarji

klemen_ | 29.3.2015 | 09:27

Ha, kaki poslanci, naši občinski svetniki ga imajo vsak svojega, prva stvar ki si so jo zrihtali na prvi seji, oz. sedaj so ravno naročili nove ker prejšnji so bili že zastareli, rabijo jih pa samo za pošto gledat :)

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji