Objavljeno: 3.7.2015 13:00

Blackberry z Androidom

Kot kaže, so telefoni Blackberry že na tako slabem glasu, da jih tudi skorajda popolna podpora aplikacijam za Android ne more rešiti, ampak so morali Kanadčani narediti še korak naprej. Vse namreč kaže, da bodo njihov telefon Venice na voljo v dveh različicah – poleg običajne različice z operacijskim sistemom Blackberry OS bo moč kupiti tudi različico z Androidom. Slednji bo seveda »obogaten« z »Blackberry Experience«, kar morda pomeni tudi integriran komunikacijski paket, ki je na Blackberrijih res zelo dober.

Sliši se nekoliko obupano, po drugi strani pa bo po dolgem času spet na voljo androidni telefon s fizično (izvlečno) tipkovnico, kar ni slabo. Poznavalec tržišča, @evleaks, sicer še napoveduje, da v ZDA telefon najprej v prodaji z vezavo na omrežje AT&T.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentarji

unicredit | 4.7.2015 | 00:29

Na slabem glasu je avtor skropucala ....Android je na BB napravah 10 prisoten že nekaj let, pri modelu iz novice gre za poizkus, da na BB platformo, ki je namenjena EMM, pripeljejo tudi goolgove servise ter delovanje vseh aplikacij. Enterpise podatki so seveda ločeni od androida, BB pa ostaja sinonim za korporacijsko varnost. Poteza, ki bi jo lahko storili že prej.

Matjaž Klančar | 4.7.2015 | 08:20

Android na BB ni prisoten že nekaj let, prisotna je le možnost zagona (večine) programov za Android. Kar je avtor skrpucala tudi napisal. BB sicer lahko ostaja sinonim za varnost, dejstvo pa je, da se samo s tem očitno ne da preživeti.

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji