Oglasno sporočilo
Objavljeno: 20.3.2017 14:00

ASUS Zenfone 3 - Brezskrbno na pot ali potep – z mobilnikom

ASUS Zenfone 3 Max se pohvali s kovinskim ohišjem in predvsem zmogljivo baterijo.

Kot tak je idealen za vse, ki veliko časa preživijo stran od električnih vtičnic, bodisi na različnih interesnih dejavnostih ali v naravi. Še več, baterija s kapaciteto 4130 mAh je tako zmogljiva, da lahko telefon polni tudi druge naprave.

V varčnem načinu Super saving, ki zna izkoristiti vsako energijsko celico do konca, Zenfone 3 Max pokaže še dodatno odliko – v primeru, da ta super varčni način vklopite šele takrat, ko ima telefon le 10 odstotkov zmogljivosti baterije, bo v pripravljenosti še vedno ostal kar 36 ur.

Obliko telefona Zenfone 3 Max določa 5,2-palčni zaobljen 2,5D IPS-zaslon, občutljiv na dotik, ki je vgrajen v kovinsko ohišje. Za zajemanje digitalnih spominov poleg prednje kamere z ločljivostjo senzorja 5 Mpik poskrbi še hrbtna kamera PixelMaster, katere senzor zajame 13 milijonov slikovnih točk.

V načinu Low Light Zenfone 3 Max v primerjavi z neposrednimi konkurenti v pogojih slabe svetlobe zajame do 4-krat svetlejšo in bolj čisto sliko. Baterija s kapaciteto 4130 mAh je tako zmogljiva, da lahko telefon polni tudi druge naprave.

Najboljšo novico smo prihranili za konec – ZenFone 3 Max kljub nadpovprečni kondiciji ne nosi nalepke z nadpovprečno ceno. V prosti prodaji pri domačih trgovcih z mobilnimi telefoni in v spletnih trgovinah boste zanj odšteli le malenkost več kot 200 evrov. www.asusplus.si/zenfone-3-max

 

ASUS Zenbook Flip UX360 – hibrid za posel in zabavo

ASUS Zenbook Flip UX360 je lahko vitek ultra prenosni računalnik ali elegantna tablica. Debel je le 13,9 mm in tehta 1,3 kg, ob tem pa lahko odličen 13,3-palčni IPS-zaslon prikazuje sliko v ločljivosti 3200 x 1800 pik. Za piko na i poskrbita povsem neslišno delovanje ter izjemna avtonomija baterije, ki zagotavlja kar do 12 ur neprekinjenega dela ali zabave.

ASUS Zenbook Flip UX360 preprosto prepriča. Ohišje je izdelano iz trpežnega in do sijaja brušenega aluminija, inovativni tečaji zaslona pa omogočajo njegov takojšnji 360-stopinjski zasuk in preobrazbo prenosnika v tablico, ob preklopu v tablični način pa se tipkovnica in sledilna ploščica samodejno izključita. Inženirji so ponosni tudi na vzdržljivost svoje rešitve – tečaji so testirani za vsaj 20.000 ponovitev gibov zapiranja in odpiranja.

ZenBook Flip je zasnovan za mobilni življenjski slog. Zahvaljujoč energetsko učinkovitemu procesorju Intel Core M in litij-polimerski bateriji velike zmogljivosti UX360 zdrži brez vmesnega polnjenja do 12 ur. Ni pomembno ali ga uporabljate na potovanju, dolgih sestankih ali pa se zgolj zabavate v naslonjaču, ZenBook Flip vas za daljši čas osvobodi iskanja vtičnice.

Zenbook Flip UX360 je hiter in neslišen. Opremljen z do 8 GB pomnilnika, izjemno hitrim pogonom SSD in procesorjem Intel Core M šeste generacije je ZenBook Flip dovolj zmogljiv, da zmore vsako nalogo, ki mu jo zadate. Zasnova brez ventilatorja omogoča, da je naprava absolutno tiha.

Poglavje zase je odličen na dotik občutljiv zaslon, ki sliko prikazuje v ločljivosti 1920 x 1080 ali 3200 x 1800 pik. V obeh primerih gre za zaslon z matriko IPS, ki poskrbi, da so prikazane barve žive in zelo natančne, slika pa dobro vidna iz vseh zornih kotov. Visoka svetilnost zaslona (350 cd/m2) zagotavlja udobno rabo naprave tudi na prostem.

ASUS Zenbook Flip UX360 je po priporočeni ceni od 849,99 evra dalje (z vključenim DDV) naprodaj pri vseh večjih spletnih in lokalnih trgovcih s potrošniško elektroniko. Dodatne informacije o izdelku so na voljo na spletni strani http://www.asusplus.si/zenbook-flip-ux360.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji