Objavljeno: 3.8.2014 01:00

Apple zamuja

Številni viri blizu družbe Apple, ki so se v preteklosti izkazali za zanesljive pri napovedih, navajajo, da Apple zamuja z začetkom proizvodnje svojih novih, že nestrpno pričakovanih izdelkov, ure iWatch in novega telefona iPhone 6.

Doslej je veljajo, da bo Apple svojo pametno uro začel množično proizvajati septembra, zdaj pa vse kaže, da se bo to zgodilo šele v novembru. Razlog je menda v težavah pri zagotovitvi ustreznega števila safirnega stekla, ki bo temelj vsaj nekaterih izdelkov, ki jih namerava prikazati Apple. Možno je celo, da nekateri izdelki zaradi tega tovrstno steklo sploh ne bodo uporabljali. Iz prvotne ocene, da bo Apple letos proizvedel 5 milijonov pametnih ur, so zdaj oceno znižali na 3 milijone.

Iz podobnih razlogov menda zamuja tudi iPhone 6, zato nekateri menijo, da bo Apple verjetno prestavil predstavitev novega modela iz septembra v oktober. Konkurenca se med tem močno prizadeva, da bi še pred tem predstavila svoje novosti, ki bi lahko zmanjšale javni odziv na Applove izdelke. Samsung bo menda presenetil z kovinsko različico ohišja pri vrhunskem modelu Galaxy S5.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji