Objavljeno: 27.8.2013 01:00

Apple iPhone 5S in 5C v novih barvah

Do predstavitve novih generacij pametnih telefonov Apple iPhone nas menda loči le nekaj tednov, medtem pa so v splet pricurljale doslej najbolj jasne fotografije in celo video posnetek ohišij za bodoče modele iPhone 5S in 5C.

Če so posnetki pristni, bo Apple že z videzom ohišja dal jasno vedeti ali gre za prestižnejši 5S ali cenejši 5C. V prvem primeru bodo uporabili kovinsko ohišje s posebej umetelno obdelanim hrbtnim delom, ki bo na voljo v več barvah kot doslej. Govorijo o srebrni, grafitno sivi in prvič tudi zlasti ali bolje rečeno barvi šampanjca. Razkrita ohišja dajo vedeti, da bo imel iPhone 5S zmogljivejši fotoaparat, najverjetneje z dvojno bliskavico LED. Poleg tega naj bi imel tipalo za razpoznavo prstnih odtisov.

Na drugi strani neavtorizirani posnetki razkrivajo ohišje modela iPhone 5C, ki bo narejeno iz plastike in z nekoliko bolj zaobljenimi robovi. 5C bo kot kaže na voljo v povsem drugih barvah kot 5S. Poleg na posnetku prikazane modre barve, naj bi ponudili še zeleno, rdečo, rumeno in belo različico telefona, pri čemer bo Applov logotip vedno črne barve, medtem ko bo pri modelu 5S v barvi samega ohišja, ampak z drugačno teksturo od okolice.  

Uradna predstavitev bo v začetku septembra, prodaja pa naj bi na izbranih trgih stekla že okoli 20. septembra.

http://www.apple.com

m-Ib6NME-DE#t=95

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji