Objavljeno: 29.6.2015 01:00

Apple iOS 8.4 in Apple Music

Zadnji dan junija bo Apple objavil najnovejšo različico operacijskega sistema za mobilne naprave iPhone in iPad. iOS 8.4 prinaša še pred prihodom različice 9 (ta bo nared jeseni) nekaj manjših izboljšav, predvsem pa Applovo najnovejši glasbeni servis Apple Music.

Kot je znano, je Apple Music nove generacija glasbenega kanala za pretočno predvajanje glasbe, ki so ga razvili iz pred časom kupljenega servisa družbe Beats. Apple Music bo na trgih, kjer bo na voljo (uvajati ga nameravajo postopoma po celem sveti) nudil možnost neomejenega poslušanja glasbe za ceno 10 dolarjev na mesec. Posebnost je tudi internetna radijska postaja Beats 1, kjer bodo na začetku glasbo vrteli med drugim znameniti umetniki, kot so Drake, Pharrell Williams, Elton John in drugi.

Apple je tudi nekoliko presenetljiv dal vedeti, da Apple Music ne bo na voljo zgolj na Applovih napravah. Konec leta nameravajo namreč servis ponuditi na izdelkih družbe Sonos, utegne pa se zgoditi, da bodo sklenili še kakšno podobno partnerstvo s ciljem, da pridobi Apple Music čim večji tržni delež.

Y1zs0uHHoSw

mLJwPA1rF7Y

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji