Objavljeno: 1.4.2014 01:00

Ali je to iPhone 6?

Neutrudljivi iskalci skrivnosti velikih proizvajalcev so se dokopali do novih, precej zanesljivih informacij o podobi in značilnostih prihajajočega pametnega telefona Apple iPhone 6. Na plan je prišel tehnični načrt ohišja novega telefona, ki ga je Apple dostavil poglavitnim proizvajalcem dodatne opreme, specifično ponudnikom ovitkov in pokrovov za telefone.

Na osnovi teh načrtov je nato francoski oblikovalec Martin Hajek s pomočjo programa CAD izdelal model novega telefona, ki razkriva precej bolj zaobljene poteze in še tanjše ohišje, kot pri sedanjih modelih. Barve na slikah so seveda interpretacija oblikovalca. Načrti tudi potrjujejo, da bo iPhone 6 na voljo v dveh različicah: z manjšim 4,7-palčnim zaslonom in večjim, ki bo meril 5,5 palcev.

Zgoraj omenjene načrte potrjujejo tudi nekatere vohunske fotografije odlitkov ohišja bodočega telefona, ki nakazujejo bolj zaobljene robove in ostale značilnosti novinca. Datum izida novega iPhona seveda še ni znan, možni pa sta predstavitvi v juniju ali septembru.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentarji

klemen_ | 1.4.2014 | 19:05

Upam, da se motite, oz. če se ne tudi dobro, ne bo skomine :)

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji