Objavljeno: 11.10.2017 01:00

Samsung Galaxy S9 je že v pripravi

Glede na to, da je Apple nedavno razkril svoje telefonske novosti za naslednje leto, začenši z modelom iPhone X, najbrž ni presenečenje, da pri Samsungu že intenzivno pripravljajo odgovor. Korejski velikan pripravlja novi Galaxy S9, ki bo imel nekaj ključnih novosti, od katerih bodo številne vsaj za določen čas ekskluzivne.

Po pisanju analitika Ming-Chi Kuo, ki je v preteklosti pogosto povsem pravilno napovedal poteze proizvajalcev mobilnih telefonov, bo Galaxy S9 imel lastnost, ki jo Applu ni uspelo zadovoljivo pripraviti za trenutno generacijo izdelkov: bralnik prstnih odtisov, ki je nemoteče vgrajen pod zaslon. Apple je menda intenzivno delal na tovrstni tehnologijo, vendar ni dosegel zadovoljive zanesljivosti v rokih potrebnih za vgradnjo v nov model.

Galaxy S9 pa bo imel menda še eno ekskluzivno komponento. Kot prvi bo temeljil na novi generaciji procesorjev Qualcomm Snapdragon 845, ki bo nudila še večjo zmogljivost kot današnji telefoni. Galaxy S9 bo predvidoma predstavljen prej kot je bil S8 letos, po vsej verjetnosti zopet na ali ob konferenci Mobile World Congress.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji