Objavljeno: 3.6.2017 07:00

Moto Z dodatki številka dve

Lenovo je predstavil tanjši, lažji in hitrejši telefon Moto Z2 Play, ki ga bo z dodatki Moto Mods mogoče še bolj(e) nadgraditi kot predhodnika.

Telefon, ki v Slovenijo prispe v drugi polovici leta 2017, bo imel 5,5 palčni Super AMOLED zaslon s polno ločljivostjo Full HD, osemjedrni procesor s hitrostjo 2,2 GHz, kamero s samodejnim laserskim ostrenjem, baterijo, ki jo je za osem ur običajne rabe moč napolniti v zgolj petnajstih minutah in nudi 30 ur avtonomije ter operacijski sistem Android s programskimi priboljški v obliki nočnega načina delovanja, glasovnega upravljanja s telefonom Moto Voice ter telovadbe s prsti na bralniku odtisov.

V primerjavi s predhodnikom je nadgrajena tudi modularnost telefona v obliki dodatkov Moto Mods, med katerimi bomo našli strojne posodobitve, ki telefon spremenijo v igralni plošček (Moto GamePad), zvočnik (JBL SoundBoost 2), zunanjo baterijo s hitrejšim polnjenjem (Moto TurboPower Pack) ali mu dodajo ovitek, da elektroni nanj potujejo brezžično (Moto Style Shell). Cena telefona in dodatkov (še) ni znana.

Lenovo Slovenija

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji