Objavljeno: 25.6.2015 01:00

Office za Androidne telefone na voljo v končni različici

Po tem, ko so v maju objavili predogled paketa Office za telefone z Androidom, so pri Microsoftu le nekaj tednov kasneje zaključili z razvojem in objavili končno kodo, ki jo lahko brezplačno prenesemo prek trgovine Google Play.

V dobrem mesecu so skupaj s preizkuševalci uspeli preveriti delovanje na kar 1.900 različnih telefonih in pri 83 različnih lokalnih nastavitvah v posameznih državah, tako da je Office dobil zeleno luč. Različica za telefone ima veliko značilnosti namiznega paketa in se neposredno povezuje z računom za Office 365.

V tem primeru poskrbi, da ima uporabnik vselej sinhronizirane dokumente med telefonom in drugimi računalniki z računom Office 365. Podpira tudi izmenjavo datotek prek pomnilnikov Dropbox, Google Drive in OneDrive, omogoča preprosto komentiranje dokumentov, hitro popravljanje napak, učinkovito pa pomaga tudi pri brezžičnem krmiljenju predstavitev prek mobilnega telefona.

Microsoft je že pred časom začel partnersko kampanjo med proizvajalci telefonov, tako da bo kmalu že okoli 30 proizvajalcev, med katerimi Samsung, Sony in LG, Office za Android prilagalo pri z njihovimi novimi modeli.

Word for Android

Excel for Android

PowerPoint for Android

UudBCuiCAkQ

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji