Objavljeno: 29.11.2016 | Avtor: Boris Šavc | Monitor December 2016

Naš izbor na Androidu

Fingerprint Gestures. Zmožnosti telefonov Pixel, ki omogočajo upravljanje telefona z dotikanjem bralnika prstnih odtisov, na drugih telefonih pričaramo z uporabo aplikacije Fingerprint Gestures.

Dingless – Notification Sounds. Programski pripomoček Dingless nam za določeno (krajše) časovno obdobje izključi vsa obvestila v obliki zvoka ali vibriranja.

AppChecker – List APIs of Apps. Android je precej razdrobljen sistem, zato pridejo zelo prav orodja, kot je AppChecker, ki prikaže različico Googlovega operacijskega sistema, ki mu je namenjena posamezna aplikacija.

Chrome Canary (Unstable). Spletni brskalnik Chrome se predstavlja z aplikacijo Canary, v kateri lahko preizkusimo vse novosti, še preden zaidejo v uradno različico Googlovega pripomočka.

Wallpaper Modder. Poznate občutek, ko najdete popolno ozadje, a se privzete barve ne ujemajo z izbranim pametnjakovičem? Potem je Wallpaper Modder za vas!

Google Wallpapers. Googlov program za ozadja ponuja vse motive novih telefonov Pixel, lastnikom slednjih pa nekaj dodatnih zmožnosti pri sicer preprostem opravilu.

Peppy Wallpapers je še ena odlična zbirka kakovostnih ozadij visoke ločljivosti, ki jih bo vesel sleherni pametni telefon z Androidom.

Brave Browser: Fast AdBlock je nov spletni brskalnik avtorjev pripomočka Link Bubble. Osrednja prednost orodja je zmanjšanje stresa z zaporo oglasov in prikaznih oken.

Stash je pripomoček za zaznamovanje najdenih vsebin, ki jih želimo brati kasneje. Odlikuje ga napredna umetna pamet, ki zaznamke samodejno razvrsti po kategorijah.

MindMetro Meditation Music je zbirka glasbe za najrazličnejše vrste meditacije, sproščanje, spanje in zbujanje možganov.

Code Hub je odlična žepna elektronska knjiga za začetnike v svetu programiranja, ki so željni znanja tudi na poti.

Poundaweek – Calorie Counter. Program za hujšanje, ki ne zahteva prijave ali denarja ter sodeluje s številnimi napravami za sledenje dejavnostim, ima dosegljiv cilj – vsak teden izgubiti slabega pol kilograma.

Microsoft Selfie. Microsoftov program za lepšanje sebčkov pri delu uporablja umetno pamet in računalniški vid. Magija je dostopna z enim samim klikom.

FaceRig nam omogoča, da si na fotografiji ali v video posnetku namestimo obraz različnih risanih junakov, ki jih je na žalost povečini treba plačati.

PhotoScan: Google Photos je Googlov pripomoček, ki nam razvite fotografije pomaga pretvoriti v digitalno obliko.

Playboy Magazine. Lastno mobilno aplikacijo, s katero lahko prebiramo sicer tiskano vsebino v digitalni obliki, je dobila tudi najbolj priljubljena revija za moške.

The Trail. Zadnji izdelek legendarnega Petra Molyneuxa se predstavlja s čudovito potjo v starodobni podobi, na kateri nas čakajo številna zanimiva opravila.

Plants vs. Zombies: Heroes. Nova pustolovščina iz sveta rastlin in zombijev se osredotoča na igranje igralca proti drugemu igralcu v slogu iger Hearthstone ali Clash Royale, a brez hudega zbiranja kart.

Parallel (Unreleased). Cilj igre Parallel je, da v čim krajšem času poiščemo elemente, ki se ujemajo po obliki, barvah in številkah.

PinOut je prstom prilagojen fliper, križan s priljubljenimi arkadnimi igrami neskončnega bega.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji