Naš izbor na Androidu in iPhonu

Telefonske aplikacije, ki so našim preizkuševalcem ta mesec najbolj ostale v spominu.

Boris Šavc: Android

 Boomerang Notifications. Boomerang nadgradi običajna opozorila sistema v napredno uporabniško izkušnjo s shranjevanjem in odloženim opozarjanjem, ki precej manj moti.

 Science Journal. Pripomoček Science Journal telefon z najrazličnejšimi tipali prelevi v znanstveno orodje za izvajanje poljubnih eksperimentov.

 GifWidget animated GIF widget je lebdeči pripomoček, ki uporabniku omogoča, da na zaslon pripne poljubno datoteko z animacijo v obliki GIF.

 Flower VPN Premium je med bolj zaupanja vrednimi odjemalci VPN, ki z močnim šifriranjem zagotavlja visoko stopnjo anonimnosti in svobode pri delu.

 Movesum - Steps by Lifesum. Novi števec korakov, ki sliši na ime Movesum, postreže s privlačnim videzom in nas učinkovito motivira za dejavnost.

 Footej Camera je do uporabnika prijazna, a kljub temu robustna in zmogljiva zamenjava za privzeti program za fotografiranje.

 Tictures je za ljubitelje smeškov, s katerimi pri delu z računalnikom izražajo čustva, nov način združevanja besedila in slike.

 Hemispheres Personality Test je hiter osebnostni test, ki v minuti precej natančno določi osebnost in lastnosti izpraševanca.

 Parallel Space Multi Accounts. Udejstvovanje v spletu je pogojeno s številnimi uporabniškimi računi. Ubadanje z njimi nam olajša aplikacija Parallel Space.

 Moments. Facebookova aplikacija Moments olajša izmenjavo fotografij med prijatelji v družabnem omrežju. Nikoli več nam ne bo treba prositi sorodnika, naj nam pošlje slike z družinskega piknika!

 Spaces - Small group sharing je pripomoček za deljenje najrazličnejših vsebin znotraj ozkega kroga sodelujočih.

 Swipe for Facebook je tako imenovana aplikacijska ovojnica najbolj priljubljenega družabnega omrežja na svetu, ki omogoča vgrajevanje Facebooka, ne da bi žrtvovali funkcionalnosti.

 PhyWiz - Physics Solver. Naloge iz fizike se bodo s programom PhyWiz priljubile še tako gorečemu nasprotniku te vede.

 Map for Game of Thrones. Televizijska serija in knjige Igre prestolov pokrivajo precej veliko območje, nad katerim dobimo pregled šele z zemljevidom Zahodnega in drugih pokrajin priljubljene fantazije.

 Cinematics: The Movie Guide je hiter in učinkovit program za odkrivanje filmov in njihovih ustvarjalcev.

 Shall TV BETA na telefon dostavi mnoštvo vsebin z vsega sveta, med katerimi ne manjkajo niti 360-stopinjski video posnetki.

 Mekorama je ugankarska igra, ki navduši s petdesetimi zagonetkami, simpatičnim robotom in nenadkriljivo ceno.

 Crashing Season. Večkrat nagrajena igra Crashing Season se lahko pohvali še s čudovitim 3D svetom, zlobnimi sovragi, zvitimi šefi in sladkim maščevanjem.

 One Tap Tennis. Priljubljen založnik mobilnih iger Chillingo predstavlja preprosto različico tenisa, ki jo je težko obvladati.

 Vector 2. Nadaljevanje ene najboljših brezplačnih iger na napravah z operacijskim sistemom Android znova prepriča z mobilno izvedbo prostega uličnega teka parkour.

Jure Forstnerič: iPhone

 Terra Map. Aplikacija za vse, ki se radi gibajo v naravi, ponuja topografske zemljevide, ki jih lahko shranimo tudi krajevno.

 HUD Speedometer. Preprost program, ki nam prikaže hitrost vožnje, tudi invertirano, da se odbija od vetrobranskega stekla v obliki vmesnika heads-up display (HUD).

 Speed Tracker. Še ena aplikacija za potovanje z avtomobilom, uporabna za popis potovanja, ponuja tudi klasično navigacijo GPS.

 Netflix. Spletni ponudnik pretočnega videa, Netflix, je v začetku leta začel delovati tudi pri nas, seveda ga lahko uporabljamo tudi na telefonu.

 UEFA Euro 2016 Fan Guide. Vodnik, namenjen vsem navdušencem nad evropskim nogometnim prvenstvom, predvsem tistim, ki se bodo kakšne tekme udeležili v živo.

 UEFA Euro 2016 Fantasy. Fantazijski nogomet je nadvse priljubljen, uradna aplikacija pa ponuja vse ekipe in igralce letošnjega evropskega prvenstva.

 Dribble. Še ena aplikacija za navdušence za fantazijski nogomet, tudi v Dribble si lahko sestavimo ekipo iz udeležencev aktualnega evropskega prvenstva.

 Lifesum. Program Lifesum nam pomaga ohranjati čim bolj zdrav življenjski slog – tako pri izbiri prehrane kot pri telovadbi.

 iMotion. Preprosta, a zmogljiva aplikacija za izdelavo posnetkov time-lapse in stop-motion, omogoča tudi neposreden prenos po Youtubu.

 Reddit. Nova uradna aplikacija spletišča Reddit ponuja več različnih pogledov za udoben ogled vsega, kar je novega na Redditu.

 Asana Rebel Yoga. Aplikacija, ki zajema različne programe vadb, te trajajo od deset do trideset minut, idealno tako za začetnike kot za bolj izkušene.

 PackPoint Packing. Idealna aplikacija za vse, ki se odpravljajo na kakšno potovanje. PackPoint olajša postopek pakiranja, da je čim manj možnosti, da kaj pozabimo.

 Hotel Tonight. Program za iskanje prostih zmogljivosti v hotelih, četudi gre za iskanje v zadnjem možnem trenutku. Ponujajo iskanje le po preverjenih hotelih.

 Endless Learning Academy. Aplikacija za mlajše, namenjena učenju na različnih področjih, od osnovnega seštevanja in štetja pa do glasbe in osnovnega učenja angleščine.

 Rick and Morty: Pocket Mortys. Zabavna, nenavadna igra v maniri klasične Pokemon, le da se dogaja v svetu animirane serije Rick and Morty.

 She Wants Me Dead. Igra, v kateri naš protagonist teče z leve na desno, mačka pa mu nastavi vrsto nevarnih ovir.

 Kickerinho World. Igra zvijač z žogo, v kateri se naš lik uči vedno več zanimivih nogometnih zvijač. Like lahko prilagajamo z različnimi dresi in drugimi dodatki.

 Splashy Cats. V igri Splashy Cats se mačke odpravijo po ovinkastih rekah, kjer moramo s tapkanjem paziti, da ne poletijo čez rob.

 Bud Farm. Preprosta igra, v kateri skrbimo za svojo kmetijo, na kateri rastejo različne vrste marihuane.

 Trivador Slovenija. Zanimiva aplikacija, v kateri prek kviza osvajamo ozemlja in napadamo gradove – kombinacija strategije in znanja.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji